2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

İki yüzük bir cinayet

Adana’da, oto kiralama şirketi sahibinin dövülerek öldürülmesinin altında, iki erkeğin bir genç kızı paylaşamaması yatıyor. Öldürülen eski sevgilinin de, katil zanlısının da aynı kızla nişanlı olduğu ortaya çıktı.

Kozan İlçesi’nde geçen pazartesi cinayetle biten olay iddiaya göre şöyle gelişti. Anasınıf öğretmeni Ayşegül Karataş (25), ANAP eski milletvekili Musa Öztürk’ün yeğeni Abdullah Öztürk’le gönül ilişkisine girdi. Karataş, 3 yıl arkadaşlık yapıp ayrıldığı, evli iki çocuk babası oto kiralama şirketi sahibi Kenan Aslan’ın (28) tekrar bir araya gelme teklifini de sürekli reddetti. Karataş, 15 gün önce okulunun önünde bekleyen Kenan Aslan’ın yaptığı barışma teklifini yine kabul etmedi ve ikili arasında tartışma çıktı. Olay yerine hem polis hem de Öztürk geldi.

Beni rahatsız ediyor

Aslan, polise, "O benim nişanlım. Siz karışmayın" diyerek parmağındaki nişan yüzüğünü gösterdi. Araya giren Abdullah Öztürk de nişan yüzüğünü gösterip, "Hayır benim nişanlım" dedi. Tarafların ayrılması üzerine polis olay yerinden ayrıldı. 1 hafta sonra Kenan Aslan barışmak için ısrar edince Karataş, Abdullah Öztürk’e, "Kenan, beni rahatsız ediyor, gözdağı verin" dedi. Bunun üzerine Öztürk, Kenan Aslan’ın Adana’daki işyerine gitti. İkili arasında tartışma çıkınca Kenan Aslan ve beraberindekiler Öztürk’ü dövdü. Kozan’a dönen Öztürk, Karataş’a, Kenan Aslan’ı arayıp çağırmasını söyledi.

Ölüm randevusu

Karataş da Aslan’ı arayarak, "Gel barışalım" diyerek Kozan’a çağırdı. Karataş’ın evine giden Aslan’ın yolu, Öztürk ve arkadaşları tarafından kesildi. Burada tekme ve yumruklanarak dövülen Aslan, bir saat sonra otomobille Kozan Devlet Hastanesi’ne götürüldü ancak kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada paylaşılamayan Ayşegül Karataş, ev arkadaşı Esra G., Abdullah Öztürk’ün ağabeyi Barbaros Mustafa Öztürk, Hasan Çeliker, Sami Cereci, Eren Hallaçlar, Abidin Yılmaz ve Baki Şimşek gözaltına alındı. Abdullah Öztürk ile diğer kardeşi Harun Öztürk aranıyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 09:49:22
Güncelleme :17 Nisan 2008 Perşembe 09:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
toLqa Doğaner IP: 88.232.124.xxx Tarih : 17.04.2008 13:36:14

ßu 0LayI kInIy0ruz !