1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

İlacını alamadı, ölmek istedi

Adana'da epilepsi hastası bir genç, ilacını alamadığını söyleyerek intihar etmek istedi. Olay yerine gelen polis, yurttan atıldığını öne süren genci intihardan vazgeçirdi.

Edinilen bilgiye göre Ankara'daki bir çocuk yetiştirme yurdundan atıldığını iddia eden epilepsi hastası A.C.İ. (17), otobüsle Adana'ya geldi. Burada da ilaç alamayan genç, Seyhan ilçesi Yeni Baraj Mahallesi'ndeki 8 katlı inşaatın 6. katına çıkarak intihar etmek istedi.

Eline geçirdiği malzemeleri balkondan atan genci gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, ambulans ve Can-Kur ekiplerini çağırdı. Ekipler gencin atlama ihtimaline karşı önlem aldı. A.C.İ., kağıda sorununu ve atıldığı
yurdun ismini yazarak balkondan attı. Yanına çıkan polisin yaklaşık 30 dakika süren ikna çabasının ardından A.C.İ. aşağıya inmeyi kabul etti.

Ambulansta ifadesi alınan A.C.İ, epilepsi hastası olduğunu, Ankara'da çocuk yurdunda kalırken ilacını alamadığı için yurttan atıldığını savunarak, "Ben epilepsi hastasıyım ve ilacımı alamıyorum. Bu yüzden intihar etmek istedim" dedi.
Polis merkezine ve ardından hastaneye götürülen gence ilacının alınması konusunda yardımcı olunurken, yurt yetkilileri ise çocuğun atılmadığını, yurttan kaçtığını, ilacının olup olmadığı konusunda da bilgilerinin olmadığını ileri sürdü. A.C.İ.'nin yurda teslim edileceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2011 Salı 12:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?