1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

İlaçla bayıltıp soydular

İLAÇLA BAYILTIP ALTINLARINI ÇALDILAR

Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Güneri köyünde, ilaçlama görevlisi olduklarını söyleyen 2 kişi, ilaçlı bez koklatarak bayılttıkları kadının 8 bin TL değerindeki altın bilezikleri gasp etti.

Alınan bilgiye göre, Güneri köyü, Cambazlar Mahallesi, 34 numaradaki evinde kocası Musa ile 2 çocuğu ile birlikte yaşayan Şükran Kaya (48), evde kimsenin olmadığı bir sırada, ilaçlama yapmaya geldiğini söyleyen maskeli 2 kişinin saldırına uğradı. İlaçlı bez parçası ile bayıltılan kadın, uyandığında kolundaki 4 adet Adana burması bileziğinin çalındığını fark etti.

Kaya, komşularından yardım istedi ve jandarmaya haber verdi. Olayın şokunu atlatamayan ve ilacın etkisiyle tekrar fenalaşan Kaya, Kozan Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı.

Şükran Kaya, sabah ekmek yapan komşularına yardım ettikten sonra geldiği evinde öğle namazımı kıldığını, seccadeden kalkmadan kapı zilinin çalındığını anlatarak şunları söyledi:

"Selam verip namazdan kalktım. Kapıda hastane maskeli 2 kişi vardı. İlaçlama yapmaya geldiklerini söylediler. Bir süre önce de eve ilaçlama yapmak için gelenler olmuştu. Bu kişilerden hiç şüphelenmedim. Evin üst katını ilaçladıktan sonra 'İlaçlanacak başka yer var mı?' diye sordular. Alt katta da ilaçlanacak yerler olduğunu söyledim. Aşağıya indiğimizde ilaçlama yapılacak yeri göstermek için önde giderken koridorda pis kokulu bir bez veya pamuk parçasını yüzüme bastırdılar. Mücadele etmeme rağmen

bayıldım. Kendime geldiğimde kolumdaki 100 gram ağırlığındaki 4 adet Adana burması bileziğin çalındığını anladım. Üzerimdeki ceketi de başına dolamışlardı. Yarı baygın şekilde evden çıkarak yan komşulardan yardım istedim. Öldüğümü zannederek bırakmışta olabilirler."

Kaya, yüzleri maskeli olduğu için zanlıları tanımadığını ifade ederek, "Bir daha tanımadığım kişilere asla kapımı açmayacağım. Başkalarını da örnek olsun. Aile hekimiyiz diye eve gelip iğne ile uyuttukları insanları soyanları televizyonda izlemiştim ama kendi başıma geleceğini hiç düşünmemiştim" diye konuştu.

İLAÇLA BAYILTIP ALTINLARINI ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 12:05:01
Güncelleme :23 Haziran 2011 Perşembe 12:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?