2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

İlaçlı birayla gasp edildiler

Adana'da bir kişi, ilaçlı bira ikram ettiği tekel bayi sahibi ile arkadaşının para, cep telefonu, banka ve kredi kartlarını gasp etti.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Ulucami Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, tekel bayii işleten Hikmedim O. (43) ve arkadaşı İhsan B. (42) iş yerinde otururken bir müşteri gelerek 6-7 şişe bira aldı. Kısa süre sonra iş yerine tekrar gelen kişi, "Sizi çok sevdim" diyerek iş yeri sahibi ile arkadaşına birer şişe bira ikram etti. İlaçlı biraları içen işyeri sahibi ile yanındaki arkadaşı bir bir süre sonra kendinden geçti.

Kimliği tespit edilemeyen şahıs, kendinden geçen iş yeri sahibi ile arkadaşını, İhsan B.'nin olduğu bildirilen otomobile bindirip olay yerinden uzaklaştı. Zanlı
Hikmedim O.'nun üzerinde bulunan cep telefonu ile 385 YTL parayı, İhsan B.'nin üzerinde bulunan 2 adet banka kartı, kredi kartı, 2 cep telefonu ile bin 700 YTL parayı aldı. Şahıslardan İhsan B.'yi Cemalpaşa Mahallesi'ne bırakan zanlı Hikmedim O.'yu da tekrar iş yerine getirdi. İş yerinden sigara alan zanlı, Hikmedim O.'yu iş yerine kilitleyerek olay yerinden ayrıldı.

Olaydan tam 24 saat sonra ilacın etkisinden kurtulan Hikmedim O. ve İhsan B. şikayetçi olmak için polis merkezine ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvurdu. İhsan B.'nin otomobili ise Ziyapaşa Bulvarı civarında terk edilmiş halde bulundu.

Olayın şokunu üzerinden atamayan Hikmedim O., "Arkadaşımla otuyorduk. Bir müşteri gelip bira istedi. Ben de verdim. Sonra geri gelerek 'Sizi çok sevdim. Bu biralar da benden olsun' diyerek ikram etti. Benden sürekli bira aldığı için kabul ettim. İçtikten sonrasını hatırlamıyorum" şeklinde konuştu.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 11:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?