4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İlaçlı sigarayla gasp edildi

Adana'da asker arkadaşını ziyarete gittiği mahallede kimliği belirsiz kişiler tarafından verilen ilaçlı sigarayı içen gencin cüzdanı ve içindeki 300 TL'si çalındı.

Edinilen bilgiye göre, bir lokantada garson olarak çalışan V.G. (24), merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndeki asker arkadaşını ziyarete gitti. V.G. yolcu minibüsünden inerek sokakta yürürken yanına kimliği belirsiz kişiler gelerek konuşmaya başladı.

V.G ile sohbet eden kimliği belirsiz kişiler, ona bir sigara ikram etti. Genç sigarayı alıp içtikten kısa bir süre sonra kendinden geçerek kaldırıma yığıldı. Kimliği belirsiz kişiler, gencin cüzdanını ve içindeki 300 TL parayı alarak kayıplara
karıştı. Kaldırımda yatan V.G'yi gören mahalle sakinleri, 112'yi arayarak ambulans istedi. Olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan V.G., yaklaşık 2 saat sonra kendine geldi.

Kendini toparlayamayan ve sürekli uyuklayan genç, olayı tam hatırlamadığını, asker arkadaşını görmeye gittiğini ve burada kendisine sigara verildiğini belirterek, "Sigaradan sonra gözümü açtım ki hastanedeyim. Cüzdanımı ve 300 TL paramı çalmışlar. Ben onlara göstereceğim" dedi. Kendine gelemeyen V.G., hastane önündeki bankta da uyuklamaya devam etti.

Polis, gence ilaç vererek soyan kişileri bulmaya çalışıyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 10:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?