4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İletişimciler buluştu

Anadolu İletişim Meslek Lisesi mezunları geleneksel hale getirdikleri ikinci Mezunlar Buluşması'nda okulları ve mezunlarının geleceği hakkında birlikte adım atma kararı aldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen 'Mezunlar Buluşması' Okul Müdürü Zekeriya Ünüvar öncülüğünde, Müdür Yardımcısı Faruk Yılmaz, Emekli İngilizce Öğretmeni Sezaver Seçki ve birçok mezunun katılımıyla okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Geleceğin gazeteci ve medya mensuplarını yetiştiren Ç.E.P Anadolu İletişim Meslek Lisesi mezunları, buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Ç.E.P Anadolu İletişim Meslek Lisesi olarak basın dünyasına önemli isimler kazandırdıklarını belirten Okul Müdürü Zekeriya Ünüvar, geleneksel hale getirilen Mezunlar Buluşması'nın okul ve öğrencileri için önemli faydalar sağlayacağını söyledi. Ünüvar, "Ç.E.P Anadolu İletişim Meslek Lisesi öğrencilerimizin evi gibidir. Öğretim gören ve mezun olan tüm öğrencilerimizin durumu bizleri ilgilendirmektedir. Bu kapsamda 'Mezunlar Buluşması' çatısında düzenlediğimiz kaynaşma toplantılarında öğrencilerimizin durumundan haberdar olduğumuz gibi, karşılıklı fayda sağlama potansiyeli de yakalıyoruz. Katılan öğrenci ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederken, buluşmaların sık aralıklarla tekrarlanmasını arzu ediyorum" dedi.

5 Ocak Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri ve Haber Müdürü Aliye Gültekin, Düzeltmen ve Köşe Yazarı İnci Gül ile Adanayorum.com Editörü Armağan Kabaklı, Ünüvar'ın sözlerine katılarak, oluşturacakları gönüllü komite ile 'Mezunlar Buluşması'nı ulusal boyutlara taşıyacaklarını söylediler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 15:52:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?