6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADANA

İmarzedeler saygı duruşu yaptı

Adana’da bir grup İmar Bankası mudisi, banka önünde beklerken hayatlarını kaybeden mudiler için saygı duruşunda bulundu.

Mudiler, İmar Bankası’nın kasasının yöneticiler tarafından soyulduğunu ancak hükümetin 153 gün geçmesine rağmen halen bir şey yapmadığını söyledi.

Adanalı İmarzedeler, mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde medyatik bir eyleme daha imza attı. İmar Bankası önünde bir araya gelen 15 kadar İmar Bankası mudisi, basın açıklaması yapmadan önce İstanbul’daki terör saldırıları ile banka önünde beklerken hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

Mudiler adına açıklama yapan Kemal Varol, "İstanbul’daki saldırılarda yaşamlarını yitiren ve her gün bankanın önüne gelip parasının akıbetini soran, ancak her defasında boynu bükük ayrılan, bu yüzden sabreden ve bu sırada hayatını kaybeden tüm mudiler için herkesi bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum" dedi.

Bugüne kadar yaptıkları bütün açıklamaların arkasında olduklarını belirten Varol, hükümete seslenerek, "Bazı kanallar birilerine yaranmak için sözlerimizi saptırmaktadır. Uzan Grubu bankanın içini boşaltıp hırsızlığın en büyüğünü yapmıştır. Ancak hırsızların helikopterleri hiç bir şey olmamış gibi sahiplerini gezdirmektedir. Bu hırsızlar sefa, bizler ise tam 153 gündür cefa çekiyorsak bunların bir takım sorumluları da sizlersiniz" diye konuştu.

Basın açıklaması tamamlandıktan sonra mudiler olaysız dağıldı.

MEHMET KAYMAK-ADANA (İHA)
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2003 Pazartesi 00:00:08
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 19:51:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?