29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

İncirlik'te nöbet değişimi

Adana'daki Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) 39. Hava Üssü Kanat Komutanlığı görevine, ABD Avrupa Hava Kuvvetleri'ne bağlı Almanya'daki Ramstein Hava Üssü'nde Plan, Program ve Analiz Direktörü Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Albay Philip Mcdaniel getirildi.


İncirlik Üssü'ndeki 4 numaralı Hangar'da düzenlenen törende konuşan, 3. Hava Üssü Komutanı Tuğgeneral Rod Bishop, Mcdaniel'in mükemmel bir savaşçı olduğunu ifade ederek, daha önceki çalışmalarında büyük başarılara imza attığını söyledi.


McDaniel de, Üs'te görevli askerleri, üssü birinci sıraya çıkarmak için mücadeleye çağırarak, "Avantajlarımızı kaybetmemek için bir an bile duramayız. Biz en önde yer almalıyız. Var olanın çok daha ötesine geçerek mümkün olduğunca daha yükseklere ulaşmalıyız" ifadelerini kullandı.


2 yıldır üste görev yapan Albay Murrell Stinnette'nin yerine geçen Mcdaniel'in, 92 ülkeyi kapsayan sorumluluk alanlarında NATO'nun hava kuvvetlerini 'Güvenlik İşbirliği' aktiviteleri ile daha ileri bir ilişkiye kavuşturmaya çalıştığı ve NATO operasyonlarının dönüşümünde yer aldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 11:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?