30
Nisan
2024
Salı
ADANA

İndirimler yüzleri güldürdü

Bayram tatilinin ardından yaklaşan yılbaşı piyasaları hareketlendirdi. Yılbaşı gecesi için birçok şirket özel indirimler, kampanyalar ve ilginç hediyeler hazırlarken, yüzde 70'e varan indirimler vatandaşın yüzünü güldürdü.

Adana Giyim Markaları Derneği Başkanı (AGİMAD) Hasan Ayyıldız, yılbaşı telaşının kendini ilk önce alışveriş merkezlerinde gösterdiğini söyledi. Hemen hemen bütün alışveriş merkezlerinin tematik süslemeler, çekilişler, indirimli kampanyalar, çarpıcı vitrinlerle alışverişe çıkacakların ilgisini çekmeye çalıştığını belirten Ayyıldız, bu konuda sıkı bir rekabetin oluştuğunu ifade etti. Yılbaşı gecesi için birçok şirketin özel indirimler, kampanyalar ve ilginç hediyeler hazırladığını, market zincirlerinin yılbaşı sepetlerini satışa çıkardığını belirten Ayyıldız, "Bunun yanı sıra yılbaşı için bankalar indirimli kredi sağlıyor, turizm şirketleri ilginç turlar düzenliyor, alışveriş merkezleri özel dekorasyonlarıyla misafirlerini karşılıyor ve sürpriz hediyeler sunuyor. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenler için de pek çok alternatif var. Aralarında, ünlü markaların da bulunduğu firmalar yılbaşında sevdiklerine armağan almak isteyenleri kendilerine çekmek için indirim başlattı. Hem markalarda hem de küçük iş yerlerinde yüzde 70'e varan indirim uygulanıyor" dedi.

Yılbaşı gecesi farklı olmak isteyen bayanlar için markaların yeni yıla özel koleksiyonlar hazırladığını, klasik çizgisini modern detaylarla tamamlamak isteyenler için şifon elbiseler, saten etek ve bluzlar, payetli büstiyerler, abiye ayakkabılar, bu yılın gözde trendi kürk ceketler ve etollerin yanı sıra iç çamaşırları, pijamalar, mumlar, şarap bardakları ve popcorn kaselerinin koleksiyonda yer alan parçalar arasında olduğunu söyleyen Ayyıldız, "Şık ama spor alternatifler ve rahat ayakkabılar, uzun saten elbiseler, altın görünümlü takılar, şık çantalar da koleksiyonda yer verilen diğer ürünler arasında yer alıyor. Yerli ve yabancı pek çok seçkin markanın yılbaşı için özel tasarladığı modelleri her yerde bulmak mümkün" diye konuştu.

Yılbaşına özel olarak alışveriş merkezlerinin sadece indirim yapmadığını, kredi kartına özel taksitler de başlattığını vurgulayan Ayyıldız, şunları söyledi:

"Kendinize ya da sevdiklerinize alacağınız ürünlerde nakit ve kredi kartıyla yapılan tek çekim ödemelerde yüzde 35 artı yüzde 10, kredi kartlı taksitli ödemelerde ise yüzde 35 indirim fırsatı sunuluyor. Üstelik her keseye uygun fiyatları bulmak mümkün. Yılbaşı günlerinin vazgeçilmez ürünü olan kırmızı iç çamaşırında da firmalar özel indirim, özel paket ve simgeler hazırlayarak müşteriye sunuyor." Hasan Ayyıldız, yılbaşıyla birlikte vatandaşın yüzünün güldüğünü, yılbaşı sonunda da alışveriş merkezlerindeki satışlarda yüzde 35 artış beklediklerini sözlerine ekledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 16:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?