4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İnsaflı hırsızlar!

MUTFAK EŞYASI SATMAK İSTEDİKLERİ KADININ YÜZÜĞÜNÜ ÇALDILAR

Adana'da, pazarlamacı olduklarını söyleyen iki kişi, mutfak eşyası satmak istedikleri yaşlı kadının yüzüğünü çaldı.

Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. 70 yaşındaki Sıdıka Avcı'nın evine gelip pazarlamacılık yaptıklarını söyleyen iki kişi, tencere ve fincan takımı satmak istedi. Avcı, kendisine mutfak eşyası satmak için ikna etmeye çalışan kişilere parasının olmadığını söyledi. Şahıslardan biri mutfak eşyalarını ambalajlarından çıkararak yaşlı kadına beğendirmeye çalışırken diğer kişi de, parmağındaki yüzüğün çok güzel olduğunu söyleyerek bakmak için istedi.

10 çocuk, 40 torun sahibi Sıdıka Avcı da, çocuklarının Anneler Günü dolayısıyla hediye aldığı 250 TL değerindeki yüzüğü parmağından çıkartarak bakması için şahsa uzattı.

Yüzüğü alan kişi ile arkadaşı mutfak eşyalarını bırakıp evden koşarak dışarı çıktı. Hırsızlar, araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. Olanlara anlam veremeyen yaşlı kadın salonda oturan eşini ve çocuklarına durumu bildirdi ancak hırsızların çoktan sokaktan ayrıldıkları görüldü.

Durumu daha sonra polise bildiren Sıdıka Avcı, Anneler Günü hediyesi olan yüzüğünün çalındığına üzüldüğünü belirterek, "Diğer yüzüğümü alsalardı bu kadar üzülmezdim. Tam 250 TL değerindeki yüzüğümü çaldılar. Hırsızların bıraktığı malzemeler 250 TL yapmaz. Ama en azından insaflıymışlar karşılığında bir şeyler bıraktılar" dedi.

Eşi Mehmet Avcı da olay anında evde olduğunu, eşine pazarlamacılara kapıyı açmamasını istediğini ancak kendisini dinlemediğini söyledi. Eşinin yüzüğünü hırsızlara verdiğini duyduğunu ancak yerinden kalkmadığını ifade eden Avcı, "Çocuklar ona Anneler Günü'nde yüzük aldı. Ama bana Babalar Günü'nde çok değersiz bir hediye aldılar. Bu nedenle hırsızların yüzüğü aldığını duydum onları kovalamadım" dedi.

MUTFAK EŞYASI SATMAK İSTEDİKLERİ KADININ YÜZÜĞÜNÜ ÇALDILAR
MUTFAK EŞYASI SATMAK İSTEDİKLERİ KADININ YÜZÜĞÜNÜ ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2009 Pazar 10:42:00
Güncelleme :18 Ekim 2009 Pazar 16:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?