4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İntihar edeceğim dedi baygın bulundu

Adana'da cep telefonuyla sevgilisini arayarak, intihar edeceğini söyleyen genç, yol kenarında baygın halde bulundu. Hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Edinilen bilgiye göre bir kahvehanede işçi olarak çalışan A.Ö. (25), henüz öğrenilemeyen bir nedenle gece geç saatlerde sevgilisi M.C.'yi cep telefonuyla arayarak, intihar edeceğini söyledi. A.Ö., bir süre sonra vatandaşlar tarafından merkez Seyhan ilçesi İnönü Caddesi'nde kaldırım üzerinde hareketsiz şekilde yatarken görüldü. Bunun üzerine vatandaşlar, durumu 155 Polis İmdat Hattı'na bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, baygın halde yerde yatan A.Ö. için sağlık ekiplerini çağırdı.

Bu sıradaA.Ö.'nün cep telefonu çalmaya başladı. Gelen çağrıya cevap veren polisler, arayan kişinin A.Ö.'nün kız arkadaşı M.C. olduğunu belirledi. M.C., polislere erkek arkadaşının kendisini arayarak intihar edeceğini söylerken, olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından genci Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan gencin çok sayıda hap içtiği tahmin edilirken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 09:38:37
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 09:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?