4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İntihar edeceğini babasına söylemiş!

Adana’da dokuzuncu kattan atlayarak intihar eden 22 yaşındaki Ebru Şenbayrak’ın, daha önce de intihara teşebbüs ettiği, olay günü de babasına giderek, ‘Baba ben bugün intihar edeceğim, fare zehiri aldım’ dediği öğrenildi.

ADANA’da dokuzuncu kattan atlayarak intihar eden 22 yaşındaki Ebru Şenbayrak’ın, intihar etmeden önce bu kararını Şenbayrak Otomotiv Petrol Ürünleri sahibi babası Adnan Şenbayrak’a söylediği, babasının ise ciddiye almayıp, “Senin bir isteğin var, hele bana bir kahve yap da hallederiz” dediği öğrenildi.

Çağ Üniversitesi’nde Pazarlama Bölümü’ndeki kaydını psikolojik sorunları yüzünden donduran Ebru Şenbayrak’ın tabutunun üzerine lise yıllarında çekilmiş bir fotoğrafı konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan cenaze, dualar ve hıçkırıklar arasında toprağa verildi.

Ebru Şenbayrak’ın iki yıl önce de intihara kalkıştığı, dün de sabah saatlerinde babası Adnan Şenbayrak’ın yanına gidip, ‘Baba ben bugün intihar edeceğim, biliyor musun? Fare zehiri aldım’ dediği, babasının da bu sözleri ciddiye almadığı öğrenildi. Ebru’nun da kahveyi getirdikten sonra dokuzuncu kattan kendiği boşluğa bıraktığı belirtildi.

Baba Adnan Şenbayrak, “Kızımın bazı sıkıntıları vardı ama intihar edebileceğine ihtimal dahi vermedim. Keşke ciddiye alsaydım da, kendisini hastaneye götürseydim” diyerek gözyaşı döktü.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 09:54:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?