4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İntiharı Vali Yardımcısı önledi

Adana Valiliği'nin karşısındaki inşaat halindeki dokuz katlı binanın son katına çıkarak intihara kalkışan işsiz genci Vali Yardımcısı Haluk Sezen ikna etti.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet B. (28) işsisizlik ve maddi sıkıntı yüzünden bunalıma girince intihar etmek amacıyla Adana Valiliği'nin karşısındaki inşaat halindeki binanın son katındaki balkon korkuluklarına çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri binanın girişine hava yastığı açarken, Mehmet B, Adana Valisi İlhan Atış ile görüşmek istediğini söyledi.

 Bu sırada olayı görüntülemek üzere karşı apartmanın üzerine çıkan basın mensupları da gencin yanına giderek derdini kendilerine anlatması talebinde bulundu. Bu arada, Adana Vali Yardımcısı Haluk Sezen de gencin bulunduğu binaya çıkarak, şahısla bir süre görüştü. Mehmet B. daha sonra yanına gelen gazetecilere bir çocuğu bulunduğunu ve eşinin de hamile olduğunu belirterek, işsiz olması nedeniyle geçim sıkıntısı çektiğini söyledi.

Gazetecilerin "Derdini herkes duydu" beyanı ve Vali Yardımcısı Haluk Sezen'in iş vereceği yönündeki sözü üzerine çıktığı balkon korkuluklarından aşağı inen Mehmet B. gazetecilerden ve çevredeki vatandaşlardan özür diledi. Mehmet B. daha sonra Adana Valiliği'ne giderek Sezen ile makamında görüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 17:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?