2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

İntikamını gaspla aldı!

Kebapçıdan kovulan servis elemanı, intikam için telefonla 5 porsiyon kebap siparişi verdi. Siparişi getiren kuryeden silah zoruyla kebapları ve 25 YTL alan öfkeli genç yakalandı.

ADANA’da bir kebapçının, ’Motosikletle paket servisi yapacak eleman aranıyor’ ilanı üzerine işe başlayan Yunus Emre Erdinç (20), 3 ay çalıştığı işyerinden uyumsuzluk gerekçesiyle bir hafta önce işten çıkartıldı.

İddiaya göre yevmiyesini 3 günlük eksik alan Erdinç, parasını tahsil etmek için işyerine gittiğinde dövülerek kapı dışarı edildi. Bunun üzerine Erdinç, intikam planı yaptı. Eski işyerini telefonla arayan genç, 5 kebap siparişi verdi, bozuk parası olmadığını belirtip siparişi getirecek kişinin 50 YTL üzeri getirmesini de istedi.

Silahla korkuttu

Bir süre sonra gelen kişiden, yemeği ve 25 YTL’yi alan Erdinç, "Seninle işim yok. Benim alacağım vardı, vermediler, ben de böyle tahsil etmek istedim" diyerek gelen kuryeyi göndermek istedi. Kuryenin itirazda bulunması üzerine tabancasını çıkaran Erdinç, "Gitmezsen canından da olacaksın" diyerek tehdit etti. Lokanta sahibinin şikáyeti üzerine polis tarafından yakalanan Erdinç ifadesinde, "Asıl ben onlardan şikáyetçiyim" dedi. Soruşturma sürüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 09:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?