29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

İş adamı 40 bin YTL'yi çaldırdı

Adana'da bir iş adamı, borçlarını ödemek için bankadan çektiği 40 bin YTL parayı park ettiği kamyonete bırakınca hırsızlara çaldırdı.


Edinilen bilgiye göre, demir döküm işi yapan Turgay Kıyçak (41), piyasaya olan borçlarını ödemek için Baraj Yolu'nda bulunan bir bankanın şubesinden 40 bin YTL para çekti.

Kıyçak, daha sonra 01 GE 599 plakalı kamyonetiyle Sümer Mahallesi, 69055. Sokaktaki kebapçıya gitti. Kıyçak, bankadan çektiği poşet içerisindeki parayı da şoför koltuğunun altına gizledi.

 
Kebapçıya giren iş adamını, takip eden kimliği tespit edilemeyen kişiler, park halindeki kamyonetin kelebek camını kırarak içinde 40 bin YTL para bulunan poşeti alarak kaçtı.


Olayı gören vatandaşların durumu bildirmesi üzerine kebapçıdan çıkan Kıyçak, hırsızların peşinden koştu. Hırsızlar izlerini kaybettirirken Kıyçak olayı polise bildirdi.


Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda hırsızların eşkallerini belirlemeye çalışırken, Olay Yeri İnceme ekipleri de kamyonet üzerinde parmak izi çalışması yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 16:39:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?