2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

İş kadınları güç birliği yapacak

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Yılmaz, Şubat ayındaki oda ve borsa seçimlerine özel hazırlık yaptıklarını, kadınların yönetime girebilmeleri için güçbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Kurulun Aralık ayı toplantısında konuşan Yılmaz, "Bu kez işi sıkı tutacağız. Öncelikle kadın aday sayısının artmasını teşvik edeceğiz. Oda ve borsalarda seçimlere katılmak isteyen her kadına yardımcı olacağız. Odalar ve borsaların meslek komiteleriyle meclis ve yönetimlerinde daha fazla kadının görev alması için özel çaba göstereceğiz" dedi.

Öte yandan 53 kişilik TOBB Adana Kadın Girişimler Kurulu'nda önümüzdeki dönemde görev yapacak çalışma grupları da belirlendi. Proje Araştırma, İletişim, Sosyal Kültür ve Eğitim gruplarında görev alacak iş kadınlarının belirlendiği toplantıda, daha önce oda ve borsalara seçilmiş kurul üyelerinin deneyimleri paylaşıldı. 2009 yılı çalışma programı ile ilgili bilgilerin verildiği toplantıda, Adana Kadın Girişimciler Kurulu web sitesinin kurulmasına da karar verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 13:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?