5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

İş makinesi filosu takviye edildi

Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü makina parkı, alınan yeni ve son model iş makineleriyle daha da güçlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen, 5216 sayılı yasa gereği Büyükşehir Belediyesi mücavir alanının genişlediğini, 38 bin hektar olan sınırların 250 bin hektara çıktığını söyledi.

116 olan Seyhan ve Yüreğir’deki mahalle sayısına, 17 belde ile 137 köyün daha katıldığını ifade eden Hasan Gülşen, söz konusu yerlere kaliteli ve seri hizmet götürebilmek amacıyla Yol Müdürlüğü makina filosunun alınan yeni ve son model iş makinalarıyla daha da güçlendiğini anlattı.

En az maliyetle en kaliteli hizmet üretmeyi kendilerine ilke edindiklerini kaydeden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Bilindiği üzere 5216 sayılı yasayla mücavir alanımız genişledi ve 17 belde ile 137 köy daha sınırlarımıza dahil edildi. Genişleyen mücavir alanımız içinde kalan yerlere seri ve kaliteli hizmet götürebilmemiz için makina parkımızı güçlendirmek durumundaydık. Başkanımız Aytaç Durak’ın talimatları doğrultusunda yeni ve son model iş makinalarını filomuza dahil ettik. Bu kapsamda; 3 adet D7 dozer, 2 adet greyder, 10 adet damperli kamyon, 2 adet 4x4 JCP yükleyici, 1 adet paletli eksvatör, 1 adet lastikli eskvatör, 2 adet su tankeri, 4 adet asfalt ve yol silindiri, 2 adet asfalt finişeri alındı."

Gülşen, Devlet Malzeme Ofisi’ne sipariş yapıldığını, yeni iş makinalarının da en kısa sürede filoya katılacağını sözlerine ekledi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 18:18:34
Güncelleme :26 Mayıs 2005 Perşembe 16:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?