4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İş merkezinde kanlı hesaplaşma!

Alınan bilgiye göre, Kocavezir İş Merkezi'ndeki Gökçe Ticaret adlı işyerine gelen Abdulkerim A. ve arkadaşları, daha önce aralarında husumet bulunan Hasan G. ve yakınlarına tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtı.

Gökçe ve yakınlarının da av tüfeğiyle karşılık verdiği çatışmada olayla ilgileri olmadığı iddia edilen ve tatlıcılık yaptığı öğrenilen İsmail K. bacağından, bakkalda çalışan Vahit B. de karnından yaralandı.

Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Vahit B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, İsmail K.'nın ise Çukurova Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği bildirildi. Hasan G. ve 2 yakını gözaltına alınırken, bir motosiklet ve otomobille olay yerinden kaçan diğer 3 kişinin yakalanması için polis çalışma başlattı. Çatışma sonrası olay yerinde 30'a yakın boş kovan bulunurken, iş merkezindeki bazı dükkanlar ve bir ticari taksi de zarar gördü.

Gözaltına alınan Hasan G., polis aracına bindirilirken, ''Şubat ayında ağabeyimi öldürdüler. Şimdi de bizi tehdit ediyorlardı. Bizi öldürmeye çalıştılar. Çakallık yapanlar, kendini Adana'nın kralı sanıyor. Bize diş geçirmeye çalışıyorlar. Devlete de diş geçireceklerini sanıyorlar. Bunlar ağabeyimin katiliyle aynı kişiler. Ağabeyim öleli 5 ay oldu ama ortada zanlı yok'' dedi.

Adana Elbiseciler Bilumum Eski Eşya Alıcı ve Satıcılar Odası ve Kocavezir İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet G., 25 Şubat tarihinde Pınar Mahallesi 64. Sokak'ta bir apartmanın bahçesinde 3 kişinin saldırısı sonucu öldürülmüştü.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 20:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?