4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İşadamından 50 bin TL destek

Adana'da Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, Bank Asya 1. Ligi takımlarından Adanaspor ile TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Adana Demirspor'a 50'şer bin lira destekte bulundu.


Kulak, bürosunda yaptığı basın toplantısında iki kulübün de, kentin 2 güzide takımı olduğunu, başarılı olmalarını canı gönülden istediklerini söyledi. Başarının elde edilmesi için maddi gücün gerektiğini belirten Kulak, "Biz de Adana takımlarımızın başarısına katkı sağlamak için Kulak ailesi olarak 50'şer bin lira maddi destekte bulunmak istedik" dedi.


Kentin başarı için artık silkinmesi gerektiğine dikkat çeken Kulak şunları kaydetti:
"Bu başarıda iş adamları olarak bizlerin de itici güç olmamız gerekir. Yeni sezonda Adanaspor'u Turkcell Süper Lig'de, Adana Demirspor'u ise Bank Asya 1. Lig'de görmek istiyoruz. 3-4 yıl sonra da her iki takımımızın Avrupa Kupaları'nda yer almalarını bekliyoruz. Bunların gerçekleştirileceğine inanıyoruz ve bunun için yola çıktık. El birliğiyle güzel günler göreceğiz. Adana'nın bunu gerçekleştirecek gücü var.''


Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de, Adana'nın yıllardır beklediği tablonun oluşmaya başladığını Kulak İnşaat'ın daha öncede kendilerine yardım yaptığını anlatarak, "Birlik ve beraberlik kent için çok önemli. Adana'da para kazanmalarına karşın kulüplere herhangi destek yapmadan, eleştiri yapanlar var. Kulak ailesinin bu davranışı inşallah bu iş adamlarımıza örnek olur. Her iki kulüp iyi yönetiliyor. Sezon sonunda biz Turkcell Süper Lig'e, Adana Demirspor da Bank Asya 1. Lig'e çıkarak kente çifte sevinç yaşatmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için de elimizden gelen çabayı göstereceğiz" diye konuştu


Adana Demirspor Başkanı Bekir Çınar ise Kulak ailesinin kulüplere maddi destekte bulunarak, diğer iş adamlarına örnek olacak davranış sergilediğini söyledi. Kulak ailesinin yaktığı bu ateşin diğer iş adamları tarafından da desteklenmesini isteyen Çınar, "Her iki kulübü destek yapmadan eleştirenler var. Bu tutum yanlıştır. Her iki kulüp çok iyi yönetiliyor ve temiz ellerde" dedi.
Çınar, konuşmasının ardından iş adamı Kulak'a adının yazılı olduğu mavi-lacivertli forma hediye etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 15:12:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?