4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İşadamları 'hoşgeldin'e geldi...

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (DASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça ve Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Sınmaz, beraberindeki heyetle Adana Emniyet Müdürü Salih Kesmez’i makamında ziyaret etti.

Onatça ve Sınmaz beraberinde ADSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Oktay Vurankaya, Erol Yakıcı, Sıdıka Uğurlugüngör ve Süleyman Sönmezler ile birlikte göreve başlayan Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez’i makamında ziyaret etti.

DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça, Emniyet Müdürü Salih Kesmez’in Adana’ya atanmasının ardından kendisiyle ilgili olumlu görüşler edindiklerini vurgulayarak, kendilerinin de gerek duyulduğu takdirde ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

ADSİAD Başkanı Sınmaz da, üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Adana’da sıcak karşılandığını ifade eden Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ise sivil toplum örgütlerinin toplumda önemli bir yeri olduğunu belirterek kendisine gösterilen destekten dolayı teşekkür etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 12:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?