2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

İşçilere Ramazan yardımı yapıldı

Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, Ramazan ayı dolayısıyla işçilerine gıda yardımı yaptı.

Düzenlenen törenle işçilere 18 kilogram ayçiçeği yağı, 20 paket kesme şeker, 1 kilogram çay ve 10 kilogram sabundan oluşan yardım paketleri dağıtıldı.

Başkan Ömer Topçu, göreve geldiklerinde işçilerin 5 trilyon lira alacağı olduğunu belirterek, "Biz çalışanımızın hem içerdeki alacağını hem de çalıştığı maaşını ödeyerek onların rahat bir nefes almalarını sağladık. Bütün işçilerimiz artık şunu biliyor. Ay sonunda maaşımız cebimizde. Çok şükür bunu aksatmadan sürdürdük. Bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz. Bundan sonra işçilerimize her yıl gıda dağıtımı yapacağız. Bundan önceki yıllarda sadece sözleşme döneminde gıda yardımı yapılıyordu. Biz bunu her yıl Ramazan'dan bir hafta önce gerçekleştireceğiz" dedi.

Hizmet İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel de göreve geldikten bu yana Yüreğir Belediyesi ile huzurlu bir çalışma ortamı yakaladıklarını belirterek; "Sayın Başkanımız bize imkanları ölçüsünde en iyisini verdiler. Ben işçilerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 15:27:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?