4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İşgücü Festivali meyvelerini veriyor

Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediyenin öncülüğünde başlatılan "1. İşgücü ve İstihdam Festivali"nde iş başvurusu yapan 300 kişilik grup Antalya'daki değişik otellere gönderildi. Yaklaşık 400 kişinin de önümüzdeki günlerde Antalya'ya gönderileceği bildirildi.

Mart ayının başında Ceyhan'daki tarihi Demir köprü üzerinde gerçekleştirilen ve 3 gün süren festivalde iş başvurusunda bulunan Ceyhanlı gençlere iş imkanı sağlamak amacıyla gerçekleşen festival meyvesini vermeye başladı.

Bugün Ceyhan Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen törende bir konuşan festivalin Komite Başkanı Alemdar Öztürk, festivalin seçim öncesine denk gelmesinden dolayı bazı siyasi partilerce eleştirildiğini belirterek, "1. İşgücü ve İstihdam Festivali'nin birincisini gerçekleştirdiğimizde bizi eleştirenler oldu. Ama biz özellikle birinci dedik. Çünkü bunu organize ederken geleneksel olduğunu ve geleneksel olacağını vurgulamıştık" şeklinde konuştu.

Festivalin amacının Ceyhan'daki genç neslin iş sahibi ve kariyer yapmalarına olanak sağlamak olduğunu ifade eden Öztürk, "Biz üzerimize düşeni yaptık. Artık sizlerin oralarda verilen işi en güzel şekilde yaparak bizlerin referansını en iyi şekilde değerlendireceğinizden şüphem yok. Bizde sizlerin çalıştıkları yerde ziyaret ederek takipçiniz olacağız" dedi.

Ceyhan Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Selahattin Güler, Umut Topal ve HC Organizasyonun sahibi Hasan Çalış'ın da hazır bulunduğu törenin ardından 300 kişilik gruba gittikleri yerlerde neler yapacakları konusunda kısa bir brifing verildi.
İş gücü ve İstihdam Festivali'ne Ceyhan Belediyesi'nin öncülüğünde HÇ Organisyon, Antalya'dan Joy Hotel, Limak Hotel, Sunland Hotel, Simena Hotels, Catamaran Hotel ve Trendy Hotel destek veriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 16:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?