30
Nisan
2024
Salı
ADANA

İsim benzerliği dert oldu

Türkiye Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Birliği (TÜHOB) Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası (AHOEO) Başkanı Mustafa Uslu, Adana bağımsız milletvekili adayı Mustafa Uslu ile olan isim benzerliği yüzünden her gün yüzlerce telefon aldığını söyledi.


Uslu, yaptığı açıklamada, TÜHOB Genel Başkan Yardımcılığı'nın yanısıra Adana'da uzun yıllar halk otobüsçüleri odasında başkanlık, Yüreğir Belediyesi'nde de meclis başkan vekilliği yapması nedeniyle geniş bir çevresi olduğunu, Mustafa Uslu adını duyan tüm dost ve arkadaşlarının kendisini bizzat telefonla arayarak "hayırlı olsun" dediğini belirtti. Uslu, "Bugüne kadar milletvekili adayı olmayı düşünmüyordum, ama bu kadar ilgiyi görünce ileride herhangi bir partiden aday olabilirim" dedi.


İsim benzerliği konusundan kendisinin de haberdar olmadığını, ancak hemen her gün işyeri ve cep telefonlarına gelen tebrik mesajları üzerine şaşkınlık yaşadığını ifade eden Uslu, "Beni arayan dost ve arkadaşlarımdan sonra da basından Mustafa Uslu'nun bağımsız milletvekili adayı olduğunu öğrenince hayli şaşırdım. Ama bu Mustafa Uslu ben değilim. Kendisi emekli bir öğretmenmiş. Benimle uzaktan yakından akrabalığı da yok. Sadece bir isim benzerliği. Bu yüzden şu ana kadar telefonla ve yüz yüze görüşme yoluyla yaklaşık 45 bin kişiden tebrik aldım. İş yeri ve cep telefonlarım hiç susmuyor. Ne kadar sevildiğimizi de öğrenmiş oldum."

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 13:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?