5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Isırıklı kapkaç!

Adana’da kapkaççılar, yaşlı bir kadının elini ısırarak bankadan çektiği emekli maaşını çaldı. Eli kanlar içinde kalan ve gözyaşlarına boğulan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan İlçesi Gürpınar Mahallesi Dumlupınar Sokak 10 Numaralı evde meydana geldi.

71 yaşındaki Rehibe Kalkan adlı kadın, bugün sabah, ölen eşinin kendisine kalan emekli maaşını çekmek için Ziraat Bankası Kuruköprü Şubesi’ne gitti.

Rehibe Kalkan, bankadan parayı çektikten sonra evine yaya olarak döndü. Evin dış kapısını açıp içeri girdiğinde kendisini takip ettiği tahmin edilen motosikletli 3 kapkaççıdan biri peşinden geldi.

Rehibe Kalkan’ı evin girişinde yakalayıp çantasındaki parasını çalmaya kalkışan kapkaççı, kendisine direnen kadının sağ elini ısırarak dişlerini geçirdi. Eli kanlar içinde kalan yaşlı kadın çantayı bırakınca, kapkaççı çantanın içerisindeki 290 milyon lirayı çalıp, sokak başında kendisini bekleyen diğer 2 arkadaşıyla birlikte motosikletle kayıplara karıştı.

Kapkaççıların saldırısına uğrayarak parasını çaldıran ve elinden yaralanan yaşlı kadın gözyaşlarına boğuldu. Olayı öğrenen komşuları da yaşlı kadının yanına gelerek teselli etmeye çalıştı.

Bu arada, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, yaşlı kadını, tedavisi için ekip otosuyla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı eline pansuman yapılan yaşlı kadın, ifadesi alınmak üzere buradan da karakola götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 13:18:56
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 20:19:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?