4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İsmet Atlı GEM, süper ligde

Güreş Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen 2008-2009 Yılı Yıldızlar 1.Lig Final Müsabakaları’nda Türkiye ikincisi olan Adana İsmet Güreş Eğitim Merkezi (GEM), seneye Süper Ligde mücadele edecek.

İsmet Atlı GEM Güreş Koordinatörü Cesim Doğan, hafta sonu Ankara Yaşar Doğu Spor Salonu’nda yapılan finallerin ilk gününde Beşiktaş'ı yenerek final grubuna kaldıklarını, pazar günü de Kahramanmaraş GEM ile karşı karşıya geldiklerini belirtirken, “Takımımız zorlu geçen her iki müsabakanın ardından finalde Kahramanmaraş GEM’e mağlup olarak Türkiye ikincisi olmuştur. Adana İsmet Atlı GEM, 5 yıllık bir takım olmasına rağmen bu sonuçla güreş camiasından büyük takdir toplamış ve gelecek yıl Adana’mızı Yıldızlar Süper Ligi’nde temsil hakkını kazanmıştır” dedi.

Ankara’daki finallerde kaçan şampiyonluğun üzüntüsünü teknik ekip ve sporcular olarak yaşadıklarını da ifade eden Doğan, “Kahramanmaraş GEM’i daha önceki karşılaşmalarımızda yenmiştik. Ancak bu kez şans onlardan yana oldu. Onları da başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Tesellimiz, gelecek yıl Süper Ligde yer alacak olmamızdır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 17:18:07
Güncelleme :11 Mayıs 2009 Pazartesi 17:21:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?