4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İşte 1. lige yükselen son takım

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’ne yükselen son takım Kırklareli Engelliler Spor Kulübü oldu.

Adana’da organize edilen Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi Play-off finali sona erdi. Yüreğir Spor Salonu’nda Kırklareli Engelliler Spor Kulübü ile Osmaniye 80. Yıl Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan final karşılaşması büyük çekişmeye sahne oldu.

Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Kırklareli temsilcisi, mücadeleden 65-40 galip ayrılarak adını 1. Lige yazdırmayı başardı. 5 günlük bir maratonun ardından da Osmaniye 80. Yıl Engelliler Spor Kulübü ikinciliği elde ederken, Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü üçüncü, Ankara Büyükşehir Belediyespor Kulübü de dördüncü oldu.

Yüreğir Spor Salonu’ndaki final karşılaşmasının ardından düzenlenen törendeyse, derece giren takımlara kupaları takdim edildi. Takımlara kupa ve madalyaları; Türkiye Bedensel Engelliler Federasyon Başkanı Mustafa Veysel Gülpınar, Asbaşkan Ali Duran Karakaya, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek sundu.

Törende ayrıca Veysel Gürpınar tarafından Play-off müsabakalarına katkı ve desteklerinden dolayı Kaymakam Dölek, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı Tuncer Akdoğan'a teşekkür plaketi takdim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 17:33:36
Güncelleme :1 Haziran 2009 Pazartesi 17:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?