30
Nisan
2024
Salı
ADANA

İşten atan patronunun otomobilini yaktı

ADANA’da işten atılan 25 yaşındaki Onur Oba, intikam almak istediği eski patronunun park halindeki otomobilini ateşe verdi.

Yurt Mahallesi 41 sokakta oturan oto tamir ustası 40 yaşındaki Eyüp Ağaca’nın evinin önünde park ettiği 01 BL 368 plakalı otomobil kimliği belirsiz bir kişi tarafından dün gece ateşe verildi. 

Kimseyle husumeti bulunmadığını belirten Ağaca, tamamen kullanılamaz hale gelen otomobilini bir hafta önce işten çıkardığı eski işçisi Onur Oba’nın yakmış olabileceğini söyledi. 

Ağaca’nın ifadesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ara sokaklarda zanlıyı araştırmaya başlayan ekipler, olay yeri yakınlarında bir kağıt toplayıcısına rastladı. Kimliği açıklanmayan kağıt toplayıcısı polis ekiplerine, “Birkaç dakika önce yolumu kesen bir kişi benden zorla topladığım kağıtları istedi. Vermeyince beni tehdit etti” dedi.

Kağıt toplayıcısı gencin ifadesini de alan ekipler, Ağaca’nın verdiği eşkal ile aynı olduğunu tespit ederek zanlıyı Sümer Mahallesi’ndeki evinde yakaladı. Gözaltına alınan Onur Oba, Gasp Bürosu’nda otomobili yaktığını itiraf etti. 

Oba'nın, “Hiç bir suçum yokken beni işten kovdu. Aileme durumu anlatamadım, bir haftadan beri içim içimi yiyordu. Sonunda beni işten atmanın hesabını bu şekilde soracağıma karar verip, otomobili yaktım” dediği öğrenildi.

Sorgusu tamamlanan zanlı, ‘kundaklamak suretiyle otomobil yakma’ suçundan adliyeye çıkartıldı.
Hürriyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2007 Pazartesi 16:30:45
Güncelleme :19 Mart 2007 Pazartesi 16:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?