2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

İşten çıkarılan şoför intihar etti

Adana'da, servis şoförlüğü yaparken iki ay önce işten çıkarıldığı öğrenilen bir kişi önce bileklerini kesti ardından da balkondan atlayarak intihar etti.

Olay, saat 07.00 sıralarında Adana merkez Seyhan ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 79071. Sokak Çilem Apartmanı'nın 3. katında oturan 57 yaşındaki Ekrem Küçükgöde, iki ay önce servis şoförlüğü yaptığı iş yerinden çıkarıldı.

Emeklisine çok az bir süre kaldığı bildirilen Küçükgöde'nin eşiyle de boşanma aşamasında olduğu ve bu yüzden bunalıma girdiği öğrenildi. Sabah erken saatlerde balkona çıkarak jiletle bileklerini kesen Küçükgöde, ardından balkondan atladı. Alt kattaki balkonun çamaşır tellerine çarptıktan sonra iki bina arasındaki istinat duvarının üzerine düşen Küçükgöde, hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yaptıkları çalışmada balkonda kan izleri ve jilet olduğunu tespit etti. Küçükgöde'nin cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Öte yandan, intihar eden Küçükgöde'nin eşinin olay sırasında başka bir adreste kızının ise kendi odasında bulunduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 11:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?