30
Nisan
2024
Salı
ADANA

İşyeri borcunu kapkaççıya kaptırdı

Adana'da bir moda evinin sahibi, elemanı ile yolda yürürken 2 kapkaççının saldırısına uğradı. Meydana gelen olayda 2 genç bayanın da çantası kapkaççılar tarafından çalındı.

Olay, akşam saat 20.30 sıralarında Ulubatlı Hasan Mahallesi 86 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gelinlik ve moda tasarımı alanında hizmet veren bir işyerinin sahibi olan Hanife Çiftçi (23), yanında çalıştırdığı işçisi Çilem Yıldırım (21) ile Yıldırım'ın evine gitmek üzere yola çıktı. 2 genç bayanı takibe alan ve arkadan gelerek saldıran kapkaççılar, bayanların çantalarını alıp kaçtı. Kapkaççılar, işyeri sahibi Hanife Çiftçi'nin çantasında bulunan ve yeni açmış olduğu işyerinin borcu olan 3 bin YTL'yi, cep telefonları ve kredi kartlarının bulunduğu çantalarla birlikte koşarak izlerini kaybettirirken, şoka giren Çiftçi ve Yıldırım, bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ilk olarak şoka giren bayanları sakinleştirmeye çalıştı. Polisler daha sonra, Çiftçi ve Yıldırım'ın verdiği eşkal üzerine 20 yaşlarında olduğu tespit edilen şahısları yakalamak için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.

Polis ekipleri, araçlarına bindirdikleri kapkaç mağduru bayanlarla birlikte saldırganları uzun süre aradı ancak bir sonuca ulaşamadı. Genç kızlar, daha sonra Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülerek, polise ifade verdi.
Olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 10:13:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?