29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Jandarmanın zor anları

Mersin'den Adana'nın Tufanbeyli ilçesine akraba ziyaretine giden şahıs, aracıyla kaza yaparak hayatını kaybetti. Cep telefonuyla ölen şahsın eşini arayan jandarma, kadına kocasının öldüğünü bir türlü söyleyemedi.

Edinilen bilgiye göre, Adana'nın Tufanbeyli ilçesinden Mersin'e göç ederek burada bakkal dükkanı işleten evli ve 7 çocuk babası Erdal Bektaş (57), bugün sabah akraba ziyareti için 33 TR 551 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Adana'nın İmamoğlu ilçesi sınırlarındaki Hakkıbeyli köyü yakınlarında hatalı sollama sonucu şarampole yuvarlanan otomobil, yol kenarındaki ağaçlara çarparak parçalandı. Çarpma sırasında araçtan dışarı fırlayan sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen Hakkıbeyli Jandarma Karakolu'nda görevli askerler, Erdal Bektaş'ın cesediyle karşılaştı. Bektaş'ın üzerinden çıkan cep telefonuyla yakınlarını arayan jandarma, telefona bakan kişinin eşi olduğunu öğrenince, kocasının öldüğünü bir türlü söyleyemedi. Jandarma, daha sonra Bektaş'ın üzerinden çıkan bilgiler doğrultusunda diğer akrabalarını arayarak, "Yakınınız kaza geçirdi. Ağır yaralı. Acele olay yerine gelmeniz gerekiyor" diyerek uyarıda bulundu.

Bu arada, kazanın şiddetiyle aracın bagajından dışarı fırlayan LPG tankı, çevrede toplanan vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Jandarma, LPG tankının gaz kaçırdığını fark edince, hem tankı hem de çevredeki vatandaşları olay yerinden uzaklaştırarak, muhtemel bir tehlikeyi önledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2007 Pazartesi 17:29:46
Güncelleme :6 Ağustos 2007 Pazartesi 17:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?