3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Kaçak üretim tesisine baskın

Seyhan Belediyesi zabıta ekipleri, kaçak sucuk üretilen bir tesise yaptığı baskında 385 kilogram cevizli sucuk, cezerye ve pestil ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, 100. Yıl Mahallesi'nde bir evin bodrum katında, izinsiz ve sağlıksız bir ortamda cevizli sucuk, cezerye ve pestil üretimi yapan işyerine baskın düzenledi.

İlçe Tarım Müdürlüğü'nden üretim izin belgesi ile belediyeden işyeri açma ruhsatı almadan sağlıksız koşullarda üretim yaptığı tespit edilen işyeri sahibi hakkında ruhsatsız üretim yapmak ve sağlıksız koşullarda gıda üretmek suçlarından yasal işlem yapıldı. Zabıta ekipleri, sağlıksız olarak üretilen 385 kilogram ağırlığındaki cevizli sucuk, cezerye ve pestile imha edilmek üzere el koydu.

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Çay, "İnsan sağlığını hiçe sayan bu tip kişi ve kuruluşları ortaya çıkarıp bertaraf etmek elbette bizim görevimiz. Ancak vatandaşlarımız da karşılaştıkları bu olumsuzlukları belediyemize bildirerek çalışmalarımıza yardımcı olsunlar" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 13:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yegenoğlu mustafa IP: 85.104.221.xxx Tarih : 6.06.2008 22:47:20

sayın zabita müdürüm çalışmalarınızdan dolayı tşk.ederiz.başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.