3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Kadın girişimciler yarın buluşuyor

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile Garanti Bankası işbirliğinde düzenlenen "Kadın Girişimci Buluşmaları", kadın girişimcileri Adana'da buluşturuyor.
"Kadın Girişimci Buluşmaları" toplantısı, 15 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’da Adana Hilton Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Adana İşkadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Ferdane Bayıldıran, ev sahipliği yapacakları toplantıya, KAGİDER Başkanı Gülseren Onanç ve KAGİDER yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Türkiye'nin ilk kadın bilgisayar mühendisi Melek Bar Elmas'ın da katılacağını belirterek, "İşini geliştirmek isteyen üyelerimiz için önemli bir toplantı olacağı görüşündeyiz. Ayrıca, toplantıda dinleyeceğimiz başarı öykülerinin motivasyonumuzun artmasına vesile olacağı inancındayım” dedi.

KAGİDER Girişimci Geliştirme Komitesi Eş Başkanı Bahar Kayserilioğlu'nun yöneteceği toplantının açılış konuşmalarını Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ve KAGİDER Başkanı Gülseren Onanç yapacak. Toplantıya katılacak Prof. Dr. Ali Beba, Ümran Beba, Oya Narin ve Ufuk Tarhan gibi uzmanlar; "AB entegrasyonunda büyüme fırsatları, pazarlama, yönetim ve vizyon oluşturma" gibi konuları ele alacak.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 11:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?