2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kadın Girişimcilerden destek ziyareti

Kadın Girişimcileri Federasyonu tarafından organize edilen “Anadolu Kadın Girişimciler Zirvesi” 500’ü aşkın katılımcısıyla Adana’da toplanıyor.

Adana Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİD) Başkanı Yasemin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Şebnem Akalın ile yönetim kurulu üyeleri Sıdıka Halıcıoğlu, Gülsüm Kerem Cerrahoğlu, Duygu Uğur Özşen, Dürdane Özşen ve Arzu Akbaş 26-28 Şubat 2009 tarihleri arasında Hilton Oteli’nde gerçekleşecek zirve ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ı ziyaret ederek destek istedi.

Federasyona bağlı dernekler ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da bulunacağı “Anadolu Kadın Girişimciler Zirvesi”ne Türkiye’de faaliyet gösteren kadın derneklerini temsilen 500’ü aşkın kadının katılacağını söyleyen Adana KAGİD Başkanı Yasemin Yılmaz, oturumlarda kadınlararası mesleki dayanışma ve lider kadın yetiştirme konularının ağırlıklı olarak işleneceğini bildirdi. Başkan Yılmaz, organizasyonla ilgili Başkan Durak’tan destek istedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak da, ziyaretlerinden dolayı Adana KAGİD üyelerine teşekkür ederek, “Böylesine ulusal bir organizasyona imza attığınız için sizleri kutluyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa, katkı koymaya hazırız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 12:32:39
Güncelleme :31 Ekim 2008 Cuma 12:36:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?