4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kadın öğretmene darp!

Adana'da bir ilköğretim okulunda kendisine hakaret eden öğrencisini dövdüğü ileri sürülen öğretmen, öğrencinin yakınları tarafından darp edildi.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'ndeki 24 Kasım İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 7'inci sınıf öğrencisi G.A. (13), 10 gün önce beden eğitimi dersi öncesi tokasını yere düşürdü.

Çamura düşen tokasını yıkamak için bahçedeki çeşmeye gitmek isteyen G.A., bu sırada dersi başlatmak üzere gelen öğretmeni Gülcan H. tarafından "Saçların neden dağınık" diye uyarıldı.

Öğrencisine bir de tokat atan Gülcan H., G.A.'dan derhal saçlarını toplamasını istedi. Olanları gülüşerek izleyen diğer öğrencilere "Salak" diyen G.A., bunu kendisine hakaret sanan öğretmeninin hışmına uğradı. Gülcan H., öğrencisi G.A.'nın boğazına sarılarak birkaç tokat daha attı.

Kız öğrencinin arkadaşları, olaydan 10 gün sonra dayak olayını G.A.'nın büyükannesi Yeter A.'ya anlattı. Kızı Zeynep A.'yı da yanına alarak okula giden Yeter A., tartıştıkları öğretmen Gülcan H. ile kavga etmeye başladı. Birbirlerine saldıran taraflar bir türlü sakinleşmeyince okula polis çağırıldı. Karakola götürülen öğretmen ve öğrenci yakınları birbirlerinden şikayetçi oldu.

Boynunda tırnak izleri olduğu görülen Gülcan H., bir anda saldırıya uğradığını iddia ederken, Yeter ve Zeynep A. ise beden eğitimi öğretmeninin Müdür Muavini Akın K. ile birlikte üzerlerine yürüdüğünü ileri sürdü. Polis merkezinde birbirlerinden şikayetçi olan taraflar, Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alındıktan sonra adliyeye gittiler.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 10:46:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?