30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Kadınlar gününde ücretsiz saç kesimi

Adana'da bir bayan kuaförü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ücretsiz saç kesimi ve bakımı yapacak. 

Gazipaşa Bulvarı'ndaki BioShine Güzellik Merkezi İşletmecisi Selçuk Özgentürk, 8 Mart'ta kadınlara özel bir sürpriz yapmayı planladıklarını belirterek, saç kesimi ve saç bakım hizmetini ücretsiz olarak yapmaya karar verdiklerini söyledi. 

8 Mart Perşembe günü 11 elemanla çalışacaklarını belirten Özgentürk, "Ücretsiz saç kesim ve bakımını sabah saatlerinden itibaren başlayarak akşam saatlerine kadar sürdüreceğiz. Ancak yine de yığılmalar olacağını düşündüğümüzden, 100 kişilik bir kota koyduk. Kampanyamızdan yararlanmak isteyen kadınlarımızdan, kuaför salonumuza gelerek randevu almalarını rica ediyoruz" dedi. 

Kadınların sadece bir gün için hatırlanmaması gerektiğini vurgulayan Özgentürk, "8 Mart'taki ücretsiz hizmetimizin yanı sıra, Mart ayı boyunca da fiyatlarımızı yarı yarıya indirdik. Şu anda manikür-pedikür, cilt bakımı, cilt ve saç analizi, saç boyama, fön gibi hizmetlerimizi yüzde 50 indirimle sunuyoruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2007 Pazartesi 13:27:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bahar kumlu IP: 212.156.191.xxx Tarih : 5.03.2007 20:06:35
Yaptığınız kampanya gerçekten güzel bişey bunun yanında düşüncenizde uygun.Eğer 100 kişi sınırlamasını koymasaydınız ertesi günü 11 elemanla değil 0 elemanla çalışmak zorunda kalırdınız.Şimdiden tüm bayanların kadınlar gününü kutlar size de kolay gelsin dileklerimi sunarım :))