3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Kadınların parkta fitness keyfi

Adana'da şalvarlı yazmalı kadınlar, fitness aletlerinin bulunduğu parkta bir araya gelerek spor yapıyor.

Yüreğir İlçe Belediyesi tarafından Yeşil Bulvar Çocuk Parkı yanında yaptırılan spor alanı, şalvarlı ve başı yazmalı kadınların akınına uğruyor. Bel esnetme, vücut geliştirme, bacak güçlendirme, kol esnetme, bisiklet ve step aletlerinin bulunduğu spor alanı kadınlarla dolup taşıyor.

Havanın sıcak olması nedeniyle gün batımına yakın saatlerde parktaki spor alanına gelen kadınlar, çeşitli fitness aletlerini kullanarak sağlıklı yaşam için spor yapıyor. Onlarca kadının tercih ettiği spor alanında erkekler ise azınlıkta kalıyor.

Dört çocuk annesi Gülandan Aydın (46), 15 günden bu yana her akşam spor yaptığını belirterek, "Daha önce sadece yürüyüş yapıyorduk, ama yürüyüşün ardından spor yapmanın bizler için daha faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.
Diğer kadınlar da bütün spor aletlerini çok rahat kullandıklarını ifade ederek, sporun yararını görmeye başladıklarını belirtti. Birçok hemcinslerinin kilo sorunu olduğunu ve bu sorunu gidermek için spor yapılması gerektiğini dile getiren kadınlar, bütün kadınları spor yapmaya çağırdı.

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 10:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?