3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Kaldırım işgaline izin yok!

Adana'da, Vali İlhan Atış başkanlığında yapılan toplantıdan sonra Büyükşehir ve ilçe belediyeleri zabıta ekiplerince yürütülen yol ve kaldırım işgalinin önlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri zabıtalarının ortaklaşa yürüttükleri operasyonlarda, kaldırım işgalinde ısrar eden esnafın mallarına el konuluyor.

Sabit esnafın ayaklı veya ışıklı tabela, telek, dolap gibi eşyalarla kaldırımları işgal etmesini önlemeye yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdüğünün vurgulandığı açıklamada, şöyle denildi:

"Büyükşehir, Seyhan ve Yüreğir ilçe belediye zabıtaları, kaldırım ve yol işgalini önlemek amacıyla operasyonlara devam ediyor. Seyyar esnaftan boşalan yerlerin sabit esnaf tarafından işgal edilmemesi için önce uyarı yapılıyor. Uyarıya rağmen işgalde ısrar eden esnafa para cezası uygulanıyor ve mallarına el konularak imha ediliyor. Bu uygulama kararlı şekilde devam edecektir."

 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 13:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tugrul yıldız IP: 85.99.147.xxx Tarih : 27.03.2008 16:51:35

Sayın valim birde şu dolmuşculara bir önlem alsanız.nasıl yani demeyim çarşıda yürüyemiyoruz korkudan adamlar sanki ralli yapıyor çarşının içinde songazla gidiyor.anlaşılan tapılamışlar iyice .