2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kaldırımdaki masaj aleti patladı

Adana'da, kaldırımda bulunan elektrikli masaj aletinin yanarak patlaması sonucu 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, Özler Caddesi üzerinde kaldırımda bulunan elektrikli masaj aletinde kısa devre nedeniyle yangın çıktı. Olay yerinde bulunan seyyar esnaf ile belediyenin toplu taşıma duraklarındaki görevlisi Yasin Özer (45), yangını söndürmek için masaj aletine su döktü.

Suyun dökülmesiyle meydana gelen patlama sonucu masaj aletinin camları kırılırken, Yasin Özer ellerinden ve başından yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Özer, daha sonra Adana Numune Hastanesi'ne bağlı Seyhan Uygulama Merkezi'ne sevk edildi. Ellerinde ve başında yanıklar oluşan Özer'in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay yerinde bulunan esnaf, masaj aletinin ilk önce alev aldığını, yangın elektrik kontağından çıktığı için kabloyu çektiklerini ve daha sonra çevrede bulunan vatandaşların aleti su ile söndürmeye çalıştığı sırada patlamanın meydana geldiğini belirtti. 42 yaşındaki seyyar satıcı Ali Yazar ise belediye görevlisinin yaralandığı patlamada giysilerinin yandığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 21:09:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?