4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kansere karşı 'hasta okulu'

Adana'da, "Gençlerin Kanser Hakkında Bilinçlendirilmesi" projesi kapsamında kanser hastalarına yönelik "Hasta Okulu" etkinliği düzenleneceği bildirildi.
Genç Birikim Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, “Gençlerin Kanser Hakkında Bilinçlendirilmesi” projesi kapsamında 10 Ocak Cumartesi günü Başkent Üniversitesi Kışla Yerleşkesi'nde kanser hastalarına yönelik "Hasta Okulu" etkinliği gerçekleştirilecek.

Etkinlik, Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Daire Başkanlığı, Sağlıkta Umut Vakfı (SUVAK) Genç Birikim Derneği ve Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği işbirliği ile yapılacak.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 14:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan canpolat IP: 85.99.144.xxx Tarih : 8.01.2009 01:47:49

çağın vebası bu hastalıktan 4 ay önce 42 yaşında eşimi kaybettim.bu konuda gerçekten bilinçsisiz.fakat hastalıkta bazen belirti vermiyor böyle bir seminer ve çalışmadan dolayı sizleri tebrik ediyorum birey olarak bizlere düşenleri bilmemiz lazım.acaba bizler katılabilirmiyiz seminere kışla yerleşkesini arasak bu konuda cevap verebilirlermi.ben birey olarak bu hastalarımıza gönüllü yardımcı olmak isterim.beni bu konuda aydınlatabilirseniz sevinirim.emeği geçenleri kutluyorum