5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Kapkaç alarmı: 1 saatte 5 kadın saldırıya uğradı

Adana’da 1 saat içerisinde 5 bayan, mobiletli 2 kapkaççının saldırısına uğradı. Çantasını vermemek için direnen bayanlardan 2’si elinden ve kolundan yaralandı.

Edinilen bilgilere göre ilk olay, merkez Seyhan İlçesi Yurt Mahallesi 157. Sokak’ta saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Çocuğuyla birlikte yolda yürüyen 27 yaşındaki Ümmühan Bayram adlı kadın mobiletli 2 kapkaççının saldırısına uğradı. İçerisinde kimlik ve yeşil kartı bulunan çantasını kaptıran kadın, şikayette bulunmak üzere polis merkezine başvurdu.

İkinci kapkaç olayı ise Yeşilyurt Mahallesi 1245. Sokak içerisinde meydana geldi. 23 yaşındaki Neslihan Deler, yine mobiletli 2 kapkaççının saldırısına uğradı. İçerisinde 20 YTL, cep telefonu ve evrakları bulunan N.D., kapkaççılardan birisiyle yüz yüze geldiği sırada şahsın kendisine gülerek çantasını kapıp kaçtığını söyledi.

Yenibaraj Mahallesi 59. Sokak’taki evinden işine gitmek üzere çıktığında mobiletli kapkaççıların saldırısına uğrayan Çukurova Üniversitesi Özel Kalem Sekreteri 35 yaşındaki Fadime Gürcan, kapkaççılara direnince yerde sürüklenerek kolundan yaralandı. Çantasını kaptırmayan F.D. Adana Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyazevler Mahallesi 6. Sokak içerisinde yine mobiletli kapkaççıların saldırısına uğrayan İngilizce öğretmeni 32 yaşındaki N.G. ise Nurgül Güven kolundan ve elinden yaralandı. Çantasını kaptırmayan İngilizce öğretmeni de Adana Numune Hastanesi’nde ayakta tedavi gördü.

Adana’da bir saat içerisinde gerçekleşen kapkaç olayının 5.’si ise Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan Ordu Evi yanında meydana geldi. Ev hanımı olduğu bildirilen 50 yaşındaki Tuğba Ergülöz yine mobiletli 2 kapkaççının saldırısına uğradı. T.E., kapkaççılara çaldırdığı çantasında 27 YTL ile cep telefonu bulunduğunu söyledi.

Kapkaç mağdurları, fotoğraftan teşhis yapmak için Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, 5 olayı da gerçekleştiren kapkaççıların aynı kişiler olduğu tespit edildi.

Polis, eşkalini belirlediği kapkaççıların yakalanması için çalışma başlattı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2005 Salı 12:46:32
Güncelleme :16 Haziran 2005 Perşembe 13:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?