30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Kapkaççı, güvenlik kamerasına yakalandı

ADANA'da çaldığı çantanın içindekileri boşaltmak için bir işhanının merdiven boşluğuna giren kapkaççı, güvenlik kamerasını son anda fark edip saklanmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Polis, kamera kayıtlarından eşkali belirlenen zanlıyı arıyor.


Atatürk Caddesi'ndeki Aziz Naci İşhanı'na sabah gelen 40- 45 yaşlarında bir kişi, gömleğinin altına soktuğu kadın çantasıyla asansöre binip, 2'nci kata çıktı. Merdiveni kullanarak asma kata inen zanlı, merdiven boşluğunda siyah kadın çantasını açıp içini boşaltmak isterken güvenlik kamerasını fark etti.

Kameranın çekim açısından uzaklaşan zanlı, çevrede kimsenin bulunmadığını, kayıtlara da girmediğini anladıktan sonra çantayı boşalttı. İçindekileri aldığı kadın çantasını merdivenin kenarına bırakan zanlı, asansörle zemin kata inip, işhanından ayrıldı.

Olaydan 10 dakika sonra katları kontrol eden binanın güvenlik elemanı kapkaççının bıraktığı çantayı fark etti. Ağzı kapalı olduğu ve üzerinde beyaz bir poşet bulunduğu için bomba olabileceğini düşünen güvenlik personeli, ‘155 Polis İmdat’ hattını arayarak polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde çantanın zanlı tarafından atıldığını tespit etti. Polis, kamera kayıtlarından eşkali belirlenen zanlıyı ararken, çalıntı müracaatı yapılmayan çantanın sahibini de araştırıyor.

Fatih Karaçalı/DHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2007 Pazartesi 13:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?