1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Kapkaççı kardeşler yakalandı

KAPKAÇÇI KARDEŞLER YAKALANDI

Adana'da yaşlı bir kadının boynundan altın zincirini alıp kaçan eroin bağımlısı 2 kardeş yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde 28 Mayıs Salı günü markete alışveriş yapmaya giden E.A.'yı (74) takip eden Ömer İ. (29) yaşlı kadın ıssız bir yere geldiğinde boynundaki altın zinciri alarak kaçtı.

Bu sırada kardeşi Ercan İ. (22) da gözcülük yaptı. Daha sonra kardeşler Orhan Kemal Bulvarı üzerinde bir toplu taşıma aracına binerek kayıplara karıştı. Yaşlı kadının şikayeti üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan araştırmada kapkaççı kardeşlerin toplu taşıma aracına binerken güvenlik kamerası görüntüleri bulundu.

Polis, kimlikleri belirlenen zanlıların Sinan Paşa Mahallesi'nde oturduklarını tespit etti. Polis eve yaptığı baskınla kardeşleri gözaltına aldı. Kardeşler, emniyetteki sorgularında altın zinciri 400 TL'ye kuyumcuya sattıklarını söylediler. İki kardeşin eroin bağımlısı olduğu, bu nedenle kapkaç yaptığı öğrenilirken, kardeşlerden Ömer İ.'nin biri kapkaç, 2'si hırsızlık olmak üzere 3 suç kaydı bulunduğu belirlendi.

Kardeşler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

KAPKAÇÇI KARDEŞLER YAKALANDI
KAPKAÇÇI KARDEŞLER YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 11:56:00
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 12:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?