2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kapkaççı kıskıvrak yakalandı

Adana'da bankadan çıkan kişinin elindeki para bulunan poşeti çalarak kaçmak isteyen zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Salih Çeker (55) arsa almak için bir bankadan 5 bin YTL para çekti. Parasını bir poşete koyan Çeker, bankadan çıktıktan sonra kontör almak için bir büfenin önünde durdu.

Bu esnada M.S. (25) adlı şahıs, işçi emeklisi Salih Çeker'in yanına gelerek elindeki poşetini alıp kaçmaya başladı. Çeker'in bağırarak peşinden koşması üzerine çevredeki vatandaşlar da kaçan zanlının peşinden koşmaya başladı. Vatandaşlar tarafından kovalanan şahıs, bir süre sonra elindeki poşeti yere atarak kaçmaya devam etti.

Haber verilmesi üzerine polis ekipleri zanlının kaçış yönünde güvenlik tedbiri aldı. M.S., Saydam Caddesi üzerinde polis ekipleri tarafından elindeki bıçakla birlikte yakalandı. Yerlere saçılan paralarını toplayan Salih Çeker'in, şikayetçi olmak için gittiği polis merkezinde yakalanan zanlıyı da teşhis ettiği bildirildi.

Zanlı M.S.'nin, 2005 yılında Abidinpaşa Caddesi üzerindeki bir bankadan görevlinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak masadaki 100 bin YTL parayı çaldığı, yakalandığında paraların bir kısmını toprağa gömüp geri kalanını da Antalya ve Marmaris'te harcadığını itiraf ettiği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 09:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?