2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kapkaççıya direnen kadın yaralandı

Adana'da annesinin evinde iftar yemeği yedikten sonra ablasıyla evine dönen genç kadın, kolundaki çantayı almaya çalışan bisikletli kapkaççıya direnince sürüklenerek kafasından yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay gece 23.00 sıralarında Akdeniz Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu civarındaki ara sokaklarda meydana geldi.
Akşam annesinde iftar yapan Çiğdem Yeşilçınar (30) ile ablası Gülsüm Atakay (31) evlerine gitmek üzere yaya olarak yola çıktı.

İki kız kardeş eve daha çabuk gitmek için ara sokaklara girdi. Bu sırada kız kardeşlere bisikletli bir şahıs yaklaşarak Çiğdem Yeşilçınar'ın kolundaki çantayı almaya çalıştı. Çiğdem Yeşilçınar çantayı vermemek için direnince yerde sürüklenmeye başladı. Yerde 3 metre sürüklenen Çiğdem Yeşilçınar çantasını kapkaççıya kaptırmadı.

Bisikletli kapkaççı Mehmet K. ise çantayı almadan olay yerinden bisikleti ile uzaklaştı. Genç kadın sürüklenme sırasında kafasını yere çarptığı için yaralandı. Olayın ardından abla Gülsüm Atakay polisi arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen asayiş ekipleri ve güven tim bisikletli kapkaççının peşine düşerek Akdeniz Mahallesi'nde kovalamaya başladı. Polis aracının bisikletine çarpması sonucu, bisikleti bırakıp mısır tarlasına kaçan kapkaççı burada yakalanarak Köprübaşı Polis Merkezi'ne getirildi.

Bu arada, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çiğdem Yeşilçınar'ın hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Abla Gülsüm Atakay, kardeşiyle birlikte eve daha kısa sürede ulaşmak için ara sokaklardan gitmek istediklerini belirterek, "Bu sırada yanımıza bisikletli bir şahıs yaklaşarak kız kardeşimin kolundaki çantayı almaya çalıştı.Çantanın kolu koptu. Ancak kardeşim çantayı bırakmayınca sürüklenerek yaralandı. Kardeşimin çantayı bırakmayacağını anlayan kapkaççı çantayı bırakarak kaçtı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 11:17:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?