2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kapkaççıyı kıyafeti ele verdi

Adana'da 11 gün arayla bankadan çıkan kişileri takip ederek aynı kıyafetle kapkaç yaparak 48 bin 400 YTL çaldığı iddia edilen bir kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre. 23 yaşındaki Eyüp A., 15 Ağustos'ta bankadan çıkan bir kişiyi takip ettikten sonra içerisinde 28 bin 400 YTL bulunan çantasını, 11 gün aradan sonrada Koza yolunda bankadan çıkan bir kişinin içerisinde 20 bin YTL para bulunan çantasını kapkaç yöntemiyle çaldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik Büro Amirliği 11 gün arayla yapılan kapkaç olayını araştırmak için olay yerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Güvenlik kameralarından iki olayda da çizgili tişörtlü bir kişinin bankada görüldüğü ve sokakta bankadan çıkan kişileri takip ettiği görüldü. İki olayda da aynı kıyafeti giymesi ve banka güvenlik kamerası ile sokak kameralarıyla kaydedilen çizgili tişörtlü kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Şahsın kapkaç yaparken iki kişi olduğu kapkaç yapacakları yere motosikletle geldikleri, kapkaç yaptıktan sonra olay yerinden motosikletle uzaklaştıkları da ortaya çıktı. Tüm bu delillerden sonra Yankesicilik Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda Eyüp A. yakalandı.

Kapkaç yaparken motosikleti kullanan kişi ise henüz yakalanamadı. Gözaltına alınan şüpheli Eyüp A. emniyetteki sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 12:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?