2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kaplan deplaslan fobisini yenecek mi?

Adanaspor, kendi sahasında gösterdiği performansı deplasmanda da sergileyerek, Karşıyaka karşısında ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Yarın Karşıyaka ile zorlu bir mücadele verecek olan turuncu-beyazlı takım hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Takımda sakatlıkları süren Habip ve Emrah Bedir bu maçta forma giyemeyecek. Şanssız bir şekilde sakatlanan Emrah Bedir'in durumu ise Pazartesi netlik kazanacak.

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, takıma güvendiğini ve ilk deplasman galibiyetini almak istediklerini söyledi. Karşıyaka maçının zor geçeceğini belirten Akgül, "Teknik Direktörümüz Mustafa Çapanoğlu artık takımı daha iyi tanıyor. Şu ana kadar deplasmanda galibiyet alamadık. İlk galibiyetimizi Karşıyaka karşısında almak istiyoruz. Taraftarlarımız dualarını bizlerden esirgemesinler" dedi.

Öte yandan Adanaspor, Karşıyaka maçının son provasını İzmirspor Tesisleri'nde yaptı. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, futbolcularla bir toplantı yaparak maçın önemini oyuncuları ile paylaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 15:48:46
Güncelleme :18 Ekim 2008 Cumartesi 15:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?