3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Karanfilli kutlu doğum kutlaması

Hz. Muhammed'in dünyaya teşrifini konu alan "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı da karanfil dağıttı.

Çifteminare Camii'nde Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı ve Ocak mensupları camiden çıkan vatandaşlara birer kırmızı karanfil sundu. Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Taner Özler, "İnsanlığa son peygamber olarak gönderilen; güzel ahlakı, örnek hayatı, imrenilecek hoşgörüsü, asırları aşan sözlerindeki hikmetle beşeriyete örnek olan Peygamberimiz Hz Muhammed'i bugün daha iyi anlamak zorundayız" dedi.

Özler; "Güçlünün zayıfı ezdiği, kötünün emsal alındığı, iyilik gibi erdemlerin rağbet görmediği içinde bulunduğumuz çağda her türlü kötü ve zararlı alışkanlıklar, şiddet kol gezmekte. Toplumsal değerlerimiz hızla erozyona uğramakta. Böylesi günlerde yüce Peygamberimizi anlamaya, onun sahip olduğu ahlâk etrafında birleşmeye, her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Kutlu Doğum Haftası'nın bütün insanlığa, Türk ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 16:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?