1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Karataş’a Çatalan suyu

KARATAŞ’A ÇATALAN SUYU

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Karataş Belediye Meclis toplantısına katılarak Çatalan İçme Suyu’nun ilçeye ulaşması konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bahadır Dinçer, ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir küreksiz, Fen İşleri Daire Başkanı Nermin Akray, Park ve Bahçeler Müdürü Turgut Hayta ve Yol Müdürü Faruk Demir olduğu halde Karataş’a giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediye meclis toplantısına katıldı. Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı ve belediye meclis üyeleri Uğur Yıldırım Canbolat, Muhsin Kumlu, Fırat Gangal, Semir Akın, Nail Ünal, Hakan Balbars, Sahir Karataş, Necati Elbadi, Nejdet Elçi ile görüşen Aldırmaz, Çatalan İçme Suyu’nun Karataş’a ulaştırılması konusunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“Ortak Akıl, Ortak Başarı” mantığıyla yürüttükleri çalışmalarda, toplumun tüm kesimiyle konuşarak çözüm ürettiklerini anlatan Başkan Vekili Aldırmaz, “Amacımız kavga değil, uzlaşı kültürüyle hizmet üretmektir. ‘Ben’ değil, ‘biz’ diyerek, halkımızın çıkarları doğrultusunda hareket edip çözüm üretiyoruz. Bu nedenle buradayız ve Çatalan Suyu’nun Karataş’a ulaşması konusunda sizlerle görüş alışverişinde bulunuyoruz. Karataş Belediye yönetimi ve halkı da bizlerle birlikte olursa ‘Ortak Akıl, Ortak Başarı’ şemsiyesi altında çok daha iyi yerlere gelecektir” şeklinde konuştu.

 

BALIKÇI: "BÜYÜKŞEHİR’DEN DAHA FAZLA HİZMET ALMAK İSTİYORUZ"

Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı da, Çatalan Suyu’nun ilçelerine getirilmesinden halkının mutlu olacağının altını çizdi. Balıkçı, “Büyükşehir’den daha fazla hizmet almak istiyoruz. Asfalt ve kanalizasyon konularında da destek istiyoruz” dedi.

Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, “Yasalarımız, size direkt hizmet getirmemize engel teşkil ediyor. Ancak biz Adana’nın 3 penceresi olan Karataş, Tuzla ve Yumurtalık’a her türlü desteği vermek istiyoruz. Çünkü Antalya, İzmir, İstanbul turizme doymuş ve bu konuda tıkanmış durumda. Devlet bu bölgeyi Turizm Bölgesi ilan etti ama turizmciyi buraya çekecek altyapı ve üstyapı yok. Gelişimden herkesin faydalanmasını istiyoruz. Amacımız, Bölgesel İşbirliği ile 4 milyon turist, 4 milyar dolar turizm gelirine ulaşmaktır. Bu zenginliği yolu da önce yöre halkından geçiyor. Sadece ‘Yaşlı Turizmi’ne yılda 6 ay hizmet verseniz bile çok büyük gelir elde ederiz” şeklinde konuştu.

Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı ve meclis üyeleri, düşüncelerinden ve projelerinden dolayı Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür ederek, “Diğer yetkililer de sizin gibi düşünüp, halkımızı aydınlatsaydı, Karataş bugün çok ileri seviyede olurdu. Size güveniyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediyesi’nin ve sizin desteklerinizle kalkınacağız” dediler.

KARATAŞ’A ÇATALAN SUYU
KARATAŞ’A ÇATALAN SUYU
KARATAŞ’A ÇATALAN SUYU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2011 Pazartesi 11:53:02
Güncelleme :6 Haziran 2011 Pazartesi 14:29:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?