4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kardeş ilçelerin başkanları buluştu

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İki başkan ziyarette kardeşlik vurgusu yaptı.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Kadirli’ye Belediye Başkanı olan Ömer Tarhan, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı makamında ziyaret etti. Tarhan, ziyarette Kozan ve Kadirli’nin iki kardeş içe olduğunu vurgulayarak, bundan sora da kardeşlik bağlarını daha da pekiştirmek istediklerini söyledi.

İki ilçe arasında geçmiş yıllarda yapılan organizasyonlara müteakip neler yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunan başkanlar bu ziyaret ve toplantıların daha sık yapılması konusunda fikir birliğine vardılar.

Tarhan’ın kendisini ziyaret etmesinden memnun olduğunu belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise “Mayıs 2007 yılında yapılan Karacaoğlan Kültür Festivali kapsamında gerçekleşen Kadirli-Kozan Kardeşlik buluşması ile efsaneye dönüşen Kozan Kadirli çekişmesinde yılanlar dereye bırakılarak kardeşlik köprüsü atılmıştı. Yine önümüzdeki yıllarda da Sayın Başkan ile birlikte iki kardeş ilçe olarak güzel işlere imza atacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 12:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?