2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kardeş okula anlamlı yardım

Adana İMKB İlköğretim Okulu Sosyal Etkinlik Kurulu'nun "İyiliğe ortak ol, sevin sevindir" sloganı ile başlattığı kardeş okula yardım kampanyası mutlu sona ulaştı.

Yardım paketlerinin ulaştırıldığı köy ilköğretim okulundaki öğrencilerin sevinci herkesi duygulandırdı.

Öğrencilerin harçlıklarıyla, velilerin de kendi imkanlarıyla destek verdiği kampanya kapsamında 1 hafta içinde toplanan yardımlar Adana'nın Karaisalı ilçesine bağlı Çukur Köyü İlköğretim Okulu'na ulaştırıldı.
Adana İMKB İlköğretim Okulu Müdürü Adil Işık başkanlığında, müdür yardımcısı, öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşan grup, kampanyada toplanan kırtasiye, kıyafet, ayakkabı ve kuru gıdadan oluşan yardımları Karaisalı'ya bağlı Çukur Köyü İlköğretim Okulu Müdürlüğü'ne teslim etti.

Okul Müdürü Mustafa Muyan, Adana İMKB İlköğretim Okulu öğrencilerinin bu kampanyasının kendilerini çok duygulandırdığını belirterek "Okul tespitinde Adana İMKB İlköğretim Okulu idaresi çok isabetli karar verdi. Gerçekten öğrencilerimizin pek çoğu ihtiyaç sahibi durumunda. Yapılan bu anlamlı yardımdan ötürü İMKB İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Adana İMKB İlköğretim Okulu Müdürü Adil Işık da, kampanyaya katılan Sosyal Etkinlik Kurulu ekibine, öğrenci ve velilere çok müteşekkir olduğunu ifade ederek, bu kampanyayı gelenekselleştirerek her yıl başka bir okulla kardeşlik bağı kurmak istediklerini söyledi.

Öğrenciler de çok mutlu olduklarını belirterek ilk defa köy okulu gördüklerini ve gezinin kendileri açısından çok yararlı geçtiğini ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 09:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?